adgroup

Shaklee Independent Distributor | ID: 891272 | Penghantaran Seluruh Malaysia

Shaklee Independent Distributor | ID: 891272 | Penghantaran Seluruh Malaysia

Wednesday, 23 March 2016

Penawar Masalah Sakit Lutut Dan Sendi

Kebiasaanya sakit lutut ni jadi kat orang tua-tua jek kan, tapi zaman sekarang ni dah tak kira tua ke muda ke ramai jek yg ade masalah sakit lutut ni.
Lutut kita akan berasa sakit apabila pelincir yg berfungsi untuk melancarkan pergerakan antara sendi-sendi dah berkurang



Sekarang dah tak perlu risau ade penyelesaian utk masalah anda..cuma perlu spray je tanpa melakukan apa-apa pembedahan


Memperkenalkan..ProKas


Prokas ni di Khusus kan untuk masalah2 berikut:
-Melegakan sakit lutut
-Melegakan sakit otot
-Melegakan sakit sendi
-Melegakan sakit/kecederaan oleh sukan

Bahan-bahan utama dalam ProKas

ALOE VERA
Antioksidan, antibiotik yang bekerja sebagai stimulator pertumbuhan sel dan membaiki bekas luka dan sifat inhibitor nyeri.

SOYA
Mengandungi 50% protein bagi setiap 100g kacang soya, merupakan 2x lebih daripada kacang tanah, 11x lebih daripada susu dan 3x lebih daripada telur!

VITAMIN & MINERAL
Kaya vitamin dan mineral seperti kalsium, sodium, besi, kalium, mangan, seng, asam folat, pelbagai jenis vitamin, asam amino.

DELIMA
Mengandungi vitamin c sebagai penurun risiko arthiritis dan ianya baik untuk tulang.

DMSO
Pembawa bahan-bahan Pro KAS masuk ke dalam anggota badan dengan menggunakan teknologi nano dengan membetulkan DNA tanpa perlu melakukan pembedahan.

MENTHOL
Mempunyai anestetik tempatan dan kualiti counterirritant, dan ia digunakan secara meluas untuk melegakan sakit otot.

Ni antara beberapa testimoni pengguna-pengguna Prokas






Harga untuk sebotol Prokas termasuk kos penghantaran ialah rm90. Jauh lebih murah daripada terpaksa lakukan pembedahan kan.

jangan biarkan lutut anda terus sakit..lakukan sesuatu!!

Sekiranya berminat anda boleh terus hubungi saya di talian
012-7354137
farah

Wednesday, 2 March 2016

Promo Berganda Idola, dapat Idaman Percuma!!

Wowww bulan ni produk G2network, Idola dan Idaman ade promo berganda2 tau..memang rugi betul sape yang tak grab bulan ni..

Biasanya promo anda boleh dapatkan 2 kotak Idola atau Idaman dengan harga Rm 285, tapi yang menarik nya sepanjang bulan Mac ni, anda bole dapatkan sekotak Idaman FREE!! ya.. FREE dengan pembelian 2 kotak Idola atau Idaman yang bernilai rm280 tau..sape nak bagi kan ..





Menarik kan?? cepat2..order sekarang tau selagi stok masih ada..beli 2 kotak dapat 1 Idaman Free, beli 4 kotak dapat 2 kotak Idaman Free!! jom cepat order!!

Idola berkesan untuk menurunkan berat badan dengan selamat, dan tiada kesan sampingan dan juga sebagai agen detox yang best!!






wassap je terus sebelum melepassss!!

farah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...