adgroup

Shaklee Independent Distributor | ID: 891272 | Penghantaran Seluruh Malaysia

Shaklee Independent Distributor | ID: 891272 | Penghantaran Seluruh Malaysia

Tuesday, 2 May 2017

Resdung Bertambah Baik Dengan Set Resdung Shaklee

Baru baru ini, masalah resdung encik suami telah mengganggu dirinya..encik suami memang kerap bersin-bersin bila bangun pagi..kadang-kadang pagi2 jadi selsema..hari ni beliau sampai jumpa doktor sebab rasa tak selesa dalam mata ..doktor cakap mungkin sebab masalah alergik atau resdung tu..

Jadi aku ingat nak start kan  bagi encik suami makan Set Resdung Shaklee la..mudah-mudahan resdung dia semakin baik dan nyah dari hidup dia kalau boleh kan



Set Resdung Shaklee terdiri daripada

Sustain Release Vita- C

•bertindak sebagai anti histamin tanpa perlu kita mengambil side effect dari pengambilan drugs anti histamin
•menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh
•membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol
•meningkatkan fungsi Sistem pertahanan badan dan sel darah putih
•meningkatkan pertumbuhan tisu

B complex

• vitamin B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan
•membantu dalam pembinaan protein dalam tubuh
•membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati
•memlihara sistem saraf dan berfungsi sebagai anti-stress

Alfalfa complex

•mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri
• ia kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutama akibat dari ekzema , resdung, alergik dan gegata
• pesakit SLE perlu mendapatkan nasihat doktor sebelum mengambil Alfalfa

Kalau anda pun selalu rimas dengan masalah resdung anda apa kata cuba jugak set resdung ni..

Ia nya sangat selamat tanpa bahan kimia berbahaya, semulajadi dan berkesan.


Sebelum masalah resdung anda jadi lebih teruk cepat amalkan set resdung ni sekarang..

nak order?

boleh terus wassap saya 
farah
id 891272

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...